14 Ekim 2014 Salı

Çilekli puding pastası


Herkese merhaba,

Pazar akşamı çayı için yaptığım çok pratik bir pasta tarifim var size :) Hem pudingi dilim dilim keserek servis etmek isteyenler için hem de çok az zahmetle pasta görünümlü bir tatlı hazırlamak isteyenler için ideal :)


 

Malzemeler:

1 paket çilekli puding

2 su bardağı süt

Yarım paket çikolata sosu

1 su bardağı süt

 

Bir paket çilekli pudingi paketin arkasında verilen ölçüden daha az süt kullanarak (2,5 su bardağı diyorsa siz 2 kullanın) pişirip sudan geçirdiğimiz kek kalıbına döküyoruz. Bir gece buzdolabında bekleyip katılaşan pudingi bir tabağa ters çevirip kalıptan çıkarıyoruz.




Yarım paket çikolata sosu 1 su bardağı süt ile pişirip karıştırarak soğutuyoruz. Soğuduktan sonra da çilekli pudingimizin üzerine döküp servis yapıyoruz ;)



 

Çok kolaymış değil mi? :)

Pastamı nelerle mi ikram ettim?


 

Toz çikolata soslu muffinlerimin tarifi için BURAYA, zeytinli ve dereotlu mahlepli poğaçalarımın (margarinsiz ve mayasız) tarifi için de BURAYA tıklamanız yeterli ;)

Siz sormadan ben söyleyeyim; Betty Boop’lu pasta takımım Bernardo, kalpli runnerım da Mudo Concept ;)

Hoşçakalın!










 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...