9 Ekim 2014 Perşembe

Fırında kaşarlı ve sebzeli et sote


Herkese merhaba,
Wok tavamla bu aralar epey haşır neşiriz :) Sebze sote ile kaju fıstıklı ve teriyaki soslu tavuk tariflerimden sonra sırada fırında et sote var :)
 
 
Geçenlerde bol miktarda yaptığım sebze sotemden artınca kalanını bayramdan kalan kavurmalarla tüketmek istedim. Hem yağlı kavurmalar hafifledi hem de Cantürk’e de değişik bir yemek yapmış oldum ;)
 
 
Malzeme için miktar vermiyorum, etten de sebzelerden de istediğiniz kadar kullanabilirsiniz ;)
 
Sebzeleri nasıl yapacağımız görmek için TIK TIK ;)
 
 
Evde pişmiş kavurma yoksa hiç sorun değil, eti de BURADA verdiğim tarifteki gibi ayrıca pişirip tavada sebzelerle buluşturuyoruz ;)
 
 
 
Kuzu ya da dana fark etmez, sevdiğiniz bir et çeşidini minik minik doğrayıp kavurup bir kenara aldıktan sonra sebzelerle harmanlayıp; tuz, karabiber, pul biber ekleyip lezzetlerinin birbirine geçmesi için karıştırıyoruz.
 
 
Daha sonra fırın kabına aldığımız yemeğimizin üzerine kaşar peyniri koyup 180 derecelik fırında kaşarlar eriyene kadar tutuyoruz ;)
 
 
 
Çok kolaymış değil mi?
 
Afiyet Olsun! :)
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Related Posts Plugin for WordPress, Blogger...