Herkese merhaba,
Aylardır bir yoğunluk bir koşuşturma
sormayın, ne evde misafir ağırlamaya ne de yeni tarifler denemeye fırsat
bulabildim :(
Neyse ki Özgecimin Cumartesi
akşamı bizim için hazırladığı zarif sofrasının fotoğraflarını çektim de blogumu
güncelleme fırsatım oldu :)
Zarif dantel Amerikan servisleri
koyu kırmızı masa örtüsü üzerinde kullanmıştı. Yemek ve çatal bıçak takımı
Karaca’dan, peçetelikleri de Madame Coco’dan.
Bakalım menüde neler varmış:
Deniz Börülcesi
Yaprak Sarma
Çiğ Köfte
Makarna Salatası
Yeşil Salata
Deniz börülcesini ilk kez yedim
ve tek kelimeyle bayıldım. Tarifini Özge’den öğrendim, ilk fırsatta ben de
yapıp sizinle paylaşacağım ;)
Püreli tavuğu da Arda’nın
Mutfağı’ndan esinlenerek yapmış.
Patates püresinin krema torbasıyla sıkılması fikrine bayıldım. Ayrıca tabandaki baharatlı tavuklar da enfesti ;)
Patates püresinin krema torbasıyla sıkılması fikrine bayıldım. Ayrıca tabandaki baharatlı tavuklar da enfesti ;)
Son olarak da vişneli su muhallebisi vardı ama biz çeneye daldığımız için tabi ki fotoğrafını çekmeyi unutmuşum :)
Bu arada hala daha Özge’nin
blogundan haberdar olmayanlar BURAYA tıklayarak seyahat ve müzik notlarını
okuyabilirsiniz.
Hoşçakalın!