18 Kasım 2015 Çarşamba

Fondüde sucuk

Özgeyle Doğukan tam da diyete başlamaya karar verdiğimizde çikolata eritip meyvelere batıra batıra yemelik bir fondü hediye aldılar bize. Ama bizim fondü daha ulvi bir amaca hizmet ediyor :)




Haftasonu kahvaltılarımızın en büyük problemi yağı donan sucuk. O yüzden ya hızlıca yiyip bitiriyoruz ya da donmuş yağın içinden koparıp tavadan alıyoruz sucukları.




Tavsiyem tavaya aldığımız sucukları pişirmeden önce fondünün mumunu yakıp ısıtmanız. Aksi halde pişen sucukları soğuk yere alırsanız tekrar donar.




Çok fazla pişirip kurutmamanızı da ayrıca hatırlatmak istiyorum, çünkü sıcak fondüde pişmeye devam ediyor sucuklar.

Bu da baykuşlu kahvaltı soframız:



Hoşçakalın!







Hiç yorum yok:

Yorum Gönder