25 Aralık 2014 Perşembe

Fırında kaşarlı mantar


Herkese merhaba,

Pratik ve oldukça hafif bir tarifim var size. Diyet yaparken et, tavuk ya da balıklarınızın yanında veya sabah kahvaltılarınızda hazırlayabilirsiniz.
 

 


Malzemeler:

8-10 adet mantar

150-200 gram kaşar peyniri
 
 
 
 
 
Biraz daha lezzetlendirmek için mantarların içine kaşardan önce fındık kadar tereyağı da koyabilirsiniz.






İyice yıkayıp saplarını kopardığımız mantarları bir fırın kabına yanyana dizip içlerine kaşar koyuyoruz ve 180 derecelik fırında 25-30 dakika pişiriyoruz.

Geriye kalan mantar saplarını da BURADAKİ gibi bir omlet:
 
 
 
ya da BURADAKİ gibi bir pizzayla değerlendirebilirsiniz:
 
 
 

Hoşçakalın!
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder