Herkese merhaba,
Pazar akşamı çayı için yaptığım
çok pratik bir pasta tarifim var size :) Hem pudingi dilim dilim keserek servis
etmek isteyenler için hem de çok az zahmetle pasta görünümlü bir tatlı hazırlamak
isteyenler için ideal :)
Malzemeler:
1 paket çilekli puding
2 su bardağı süt
Yarım paket çikolata sosu
1 su bardağı süt
Bir paket çilekli pudingi paketin
arkasında verilen ölçüden daha az süt kullanarak (2,5 su bardağı diyorsa siz 2
kullanın) pişirip sudan geçirdiğimiz kek kalıbına döküyoruz. Bir gece
buzdolabında bekleyip katılaşan pudingi bir tabağa ters çevirip kalıptan
çıkarıyoruz.
Yarım paket çikolata sosu 1 su bardağı süt ile pişirip karıştırarak soğutuyoruz. Soğuduktan sonra da çilekli pudingimizin üzerine döküp servis yapıyoruz ;)
Yarım paket çikolata sosu 1 su bardağı süt ile pişirip karıştırarak soğutuyoruz. Soğuduktan sonra da çilekli pudingimizin üzerine döküp servis yapıyoruz ;)
Çok kolaymış değil mi? :)
Toz çikolata soslu muffinlerimin
tarifi için BURAYA, zeytinli ve dereotlu mahlepli poğaçalarımın (margarinsiz ve
mayasız) tarifi için de BURAYA tıklamanız yeterli ;)
Siz sormadan ben söyleyeyim; Betty
Boop’lu pasta takımım Bernardo, kalpli runnerım da Mudo Concept ;)
Hoşçakalın!
Hiç yorum yok:
Yorum Gönder